Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Faceuer Akkumulátor Kapacitás Teszter, Akkumulátor Kapacitás Monitor Villamosenergia-Digitális Kijelző a Kapcsolót 12-84V(Zöld Fény, a Pisai Ferde Torony Típus)

Faceuer Akkumulátor Kapacitás Teszter, Akkumulátor Kapacitás Monitor Villamosenergia-Digitális Kijelző a Kapcsolót 12-84V(Zöld Fény,

HUF 4360.50
 

A boltban.
Összeg

Egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.PVC fólia felületét, majd fel lehet használni bizalommal.Szerelve egy kapcsoló, a kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy. 1. Egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.2. Szerelve egy kapcsoló, a kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy.3. Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.4. PVC fólia felületét, majd fel lehet használni bizalommal.5. Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.

A termékről

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electricity Display
Material:
PCB/HTN
Optional Light Color:
Blue, Green, White
Display Range:
8-100V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Applicable Voltage:
12-84V
Operating Temperature:
-10~50℃
Size:
Approx. 6.1x 3.3 x 1.3cm / 2.4 x 1.3 x 0.5inch
Weight:
Approx. 20g
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :

Hasonló javaslatok