Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Esetben Kompatibilis Anker PowerCore 13000 Hordozható Töltő 13000mAh Telefon Power Bank iPhone & ipad, Külső Akkumulátor Nehéz Utazási Kezében tartó Megfelel az USB-Kábelt, Tartozékok (Doboz)

Esetben Kompatibilis Anker PowerCore 13000 Hordozható Töltő 13000mAh Telefon Power Bank iPhone & ipad, Külső Akkumulátor Nehéz Utazási

HUF 1348.65
 

A boltban.
Összeg

Az anker akkumulátor esetében a belső gumiszalag szilárdan rögzíti a mobiltelefon portable power bank egy helyen, hogy ne essen meg károsítja a powerbank megnyitásakor. 6, A levehető pánt kényelmes szállítására, meg is lógott a falon, táskát, hátizsákot vagy bőröndöt.Az Anker power bank hordtáska egyedi design : A telefon tartalék akkumulátor töltő védő doboz erős cipzárral, amely lehetővé teszi, könnyű megnyitása, illetve bezárása.7 x 3,5 x 1,7 cm.Az Anker power bank esetében utazási hordozhatóság : Hordozható töltő esetben személyre szabott, az Anker Power Core 13000 Hordozható Töltő - Kompakt 13000m Ah 2-Port Ultra Hordozható Telefon Töltő Teljesítmény Bank, könnyű, pedig tökéletesen illik az anker usb-c power bank tartozékok. 5, A hát-készült, cipzárral könnyen nyissa ki, majd csukja be a power pack gyors töltés, nem kell aggódni törés minden alkalommal.A kis utazás Anker töltő teljesítmény bank jogosult : A mini alapvető power bank tasak, kényelmes, erős fogantyú, kényelmes, könnyen hordozható, minden.A mobil töltő, szállító fedél sima, könnyen tisztítható.A gyors felelős az i Pad, a Samsung Galaxy s egyéb elektronikus készülékek bármikor, amikor ingázás a vonaton, vagy a külföldre utazó. 7, Kompakt, könnyű töltő csomag esetében, mint egy jó választás az ajándékokat a család és a barátok.A kompakt töltés bank szervező konténerben helyezhetők el, táskák, hátizsákok, táskák, valamint a terhek csökkentése érdekében az utazás, így nincs áramkimaradás során a túrázás, kempingezés, az üzleti, mind a kirándulást. 4, Tökéletes védelmet gumiszalag, az akkumulátor bank maradjon a helyén biztonságosan az idő, ne rázza, csökken a szállítás során.Az anker USB akkumulátor puha belső bélés megvédi az anker töltők, ipad & telefonok a karcolásoktól, illetve a kopás. 3, Kedves tároló akkumulátor töltő kábel plusz 2+ telefon a töltés kábelek,a mobiltelefon csere-elemet. 1* Power bank esetében. 1, Jó kis ügy nagy védelmet biztosít az Anker hordozható töltő útközben.Megjegyzés : Nem tartalmazza a hátizsák power bank, valamint USB-C kábel.Frissítés Anker telefon töltő tároló nehéz eset : A hordozható töltő esetben készült kiváló minőségű eva anyag pu shell, amely tartós, nem lesz nyomorék, vízálló, porálló, illetve ütésálló.

A termékről

Hasonló javaslatok