Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Ásványi Fürdő a természetes, 250ml. 1bottle Ásványvíz fürdő, hogy táplálják, lágyítja a bőrt. Otthoni spa (Természetes Termékek)

Ásványi Fürdő a természetes, 250ml. 1bottle Ásványvíz fürdő, hogy táplálják, lágyítja a bőrt. Otthoni spa (Természetes Termékek)

HUF 2158.65
 

A boltban.
Összeg

Ásványi Fürdő a természetes Ez a termék a bőrápolás.Ez természetes ásványvíz.Kevert vitaminok, fehér a képlet Pedig kivont olaj virágok.Dúsított természetes kivonatok, Hogy segítsen táplálja a bőrt, hogy puha, sima, fényes, tiszta, friss illat, Ásvány vizet, fürdőt, hogy táplálják, lágyítja a bőrt.Tiszta, friss illat, Ásvány vizet, fürdőt, hogy táplálják, lágyítja a bőrt Hidratálja.Az öröm az egy pihentető fürdő idő bőrápolás Otthon gyógyfürdő Természetes Termékek.Hogyan kell használni : egy zuhany, a reggel-este.Vagy ömlött be a Mix kád vízbe áztassuk a tested 15 percig.Ásványi Fürdő a természetes, 250ml. 1bottle Ásványvíz fürdő, hogy táplálják, lágyítja a bőrt.Otthoni spa (Természetes termékek Illata, Nyugi) Tulajdonságok : -Ásványi Fürdő a természetes Ez a termék a bőrápolás.Ez természetes ásványvíz.Kevert vitaminok, fehér a képlet Pedig kivont olaj virágok-Dúsított természetes kivonatok, Hogy segítsen táplálja a bőrt, hogy puha, sima, fényes, tiszta, friss illat, Ásvány vizet, fürdőt, hogy táplálják, lágyítja a bőrt. -Segíteni táplálja a bőrt, hogy puha, sima, fényes, tiszta, friss illat, Ásvány vizet, fürdőt, hogy táplálják, lágyítja a bőrt.-Az öröm az egy pihentető fürdő idő bőrápolás.-Otthoni spa Természetes Products How kell használni : -egy zuhany, a reggel-este.Vagy ömlött be a Mix kád vízbe áztassuk a tested 15 percig.

A termékről

Hasonló javaslatok