Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
liushop Madár Ketrec Nagy Fém madárkalitka Fekete Papagáj Ketrec Kis Madár Kalitka, Alkalmas A Szerelem Madár Kanári Madár, Galamb Utazási Cage (Szín : Arany)

liushop Madár Ketrec Nagy Fém madárkalitka Fekete Papagáj Ketrec Kis Madár Kalitka, Alkalmas A Szerelem Madár Kanári Madár, Galamb

HUF 29694.60
 

A boltban.
Összeg

Széles felhasználás : könnyű open/close annak érdekében, hogy vigyázzon a baba madarak célszerűen.Fedezze fel a régi titkos top lakberendező.Hogy mágikus jeleníti meg ezeket a hihetetlenül sokoldalú birdcages használja őket, hogy bemutassa a virágdísz gyűjteménye a kedvenc dolgokat. 1. Design : Plexi zárt élelmiszer-tartály megakadályozza, hogy az étel szivárog ki, valamint növeli a környezetvédelem, illetve a higiénia.Egyes élelmiszer-tartály van egy független kis ajtót, hogy megkönnyítse hozzáadásával, illetve cseréje étel.Egyedi alváz design, tiszta az alváz higiénia. 2. Méret : 33.5 cm×71cm/13.1 a×27.9 be. 3. Anyaga : vas drót. 4. Tágas tér : nagyon alkalmas kis madarak, mint például a kanári-szigetek, cockatiels, papagájokat, majd arany hullámos papagáj.Galambok, pintyek, valamint a fürj.Használható mind beltéri, mind kültéri, a madarak, ezek csodálatos születésnapi, házavató, valamint évfordulós ajándékokat.Termék neve : madár cage Product anyaga : vas wire Product szín : lásd a képet megjeleníteni!Alkalmazható jelenet : alkalmas beltéri, mind kültéri use Quickly : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kézzel intézkedés a méret, lehet, hogy van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm you3. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.4. Mivel a különbség a között, hogy a fény, illetve a felvételi szög, vagy a fény a kijelző alatt, lehet, hogy a kis kromatikus aberráció, kérlek, értsd meg.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi lesz megoldani ezeket a problémákat a lehető leghamarabb.

A termékről

Hasonló javaslatok