Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
A szék Lábát Emelet Védelmezők, 24 Db Szilikon Szék Lábát Takaró Éreztem, hogy a Párna Nem Csúszik a Szék Lábát, Sapkák, hogy Megakadályozzák a Padló Karcolások, valamint Csökkenti a Zajt, Szabadon Mozgó, az Asztal Lábát Kiterjed (Dió, 24)

A szék Lábát Emelet Védelmezők, 24 Db Szilikon Szék Lábát Takaró Éreztem, hogy a Párna Nem Csúszik a Szék Lábát, Sapkák, hogy Megakadályozzák

HUF 2158.65
 

A boltban.
Összeg

✔️Magas minőségű Anyagok - A Szék Lábát Emelet Védő kiváló minőségű szilikonból, ami nagyon puha.Van egy éreztem pad alján, majd egy réteg ragasztót egészül ki középen, hogy megakadályozzák, hogy esik le, amely sokkal tartósabb. ✔️Anti-collision Design - A úgy érezte, pad alján csökkenti az ellenállást védeni bútor láb, fa padló, a kerámia, hogy karcos.Mozgó szék könnyebb stabilabb, nem csinál zajt. ✔️Széles körben Használata - A padló védők alkalmas szék lábát a területet, 4-1/3" - 5-9/16"( 110mm 141mm).Kör átmérő 1-3/8" - 1-3/4" (35mm-45mm).Négyzet oldala hossza 1-1/16" - 1-3/8" (27mm-35 mm-es formátumban).Alkalmas étkező szék, kerti szék, konyha, szék, fém bisztró szék, stb. ✔️Könnyű Telepíteni - A szék lábát takaró védi a padlót, nem az eszközök, nem kell illeszteni.Ez nem károsítja a bútorokat, csak tedd az asztalra, székre, majd használni.Ha a szilikon szék lábát bútor védő fedél piszkos, eltávolítható a tisztításhoz használt, többször nélkül szórja a pénzt. ✔️, Amit Kap - 24 Szék lábát emelet védelmezők, 7*24 Ügyfélszolgálat.Ha bármilyen kérdése van, vagy elégedetlenség a terméket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk időben.Kérjük, az intézkedés a méret a vásárlás előtt.

A termékről

Hasonló javaslatok