WZRY Bath & Shower kilincsre, csúszásgátló tapadókorong Kezelni Megragad Bár Fürdőszobában Zuhanyzó kapaszkodó Fogantyú Vasúti Markolat (Szín : B, Fogd Bár Méret : 29.4 x 9.6 x 8cm)

WZRY Bath & Shower kilincsre, csúszásgátló tapadókorong Kezelni Megragad Bár Fürdőszobában Zuhanyzó kapaszkodó Fogantyú Vasúti Markolat

HUF 7870.50
 

A boltban.
Összeg

* Egyszerűen helyzetben a kar a kádban, vagy a zuhany waland hajtsa le a lapok, hogy a zár a szuper-grip tapadókorongok a hely.Ez tökéletes a fürdő, zuhanyzó, a wc mellett, közel a lépcsőn, vagy mellé egy széket. * Telepíti csak a második azáltal, hogy a felszínre, majd nyomja be a biztonsági reteszelő kapcsoló. * Két Szívó markolat biztosítja támaszon.Markolatok bármilyen sima felületre másodperc. * Nincs fúrás, nincs rögzítése szükséges.Nem károsítja a falak.Segítséget nyújt, valamint hozzáadott biztonság. * Lehet könnyedén eltávolítható, majd áthelyezték.Repositions könnyen, bárhol, bármilyen szögből.Lehet eltávolítani, egyszerűen fordítsa fel a lapok.Specifikáció : Anyag : ABSColor : Mint a képek shown Size : Kb.29.4 x 9.6 x 8cm Package Tartalma : 1 * Balek Kezelni.

A termékről

Material:
Color:
As the pictures shown :
Size:
Approx.29.4 x 9.6 x 8cm :
Package Includes:
1 * Sucker Handle :

Hasonló javaslatok