Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
9 Db Nyomtatott Pet Ing, Nyári Pet Póló Vagány Kiskutya Ing Kutya póló Lágy, Lélegző Kutya Pulóver a Kicsi Közepes Kutyák, Macskák (Nagy)

9 Db Nyomtatott Pet Ing, Nyári Pet Póló Vagány Kiskutya Ing Kutya póló Lágy, Lélegző Kutya Pulóver a Kicsi Közepes Kutyák, Macskák

HUF 2562.30
 

A boltban.
Összeg

Bőséges mennyiség : a csomag tartalmazza a 9 db nyomtatott kutya ing különböző menő minták, bőséges mennyiséget pedig különböző stílus, hogy megfeleljen az ön kedvencének szüksége van, illetve pótlások a napi rajta, elég az összeg, hogy ossza meg barátaival, akik a kutyák.A megfelelő méret : a mellkas kerülete nyári pet póló kb. 17.3 hüvelykes, a hátsó hossza kb. 11.8 inch, valamint a nyak kerülete kb. 11.4 inch, jó rugalmasság, valamint megfelelő méretű alkalmas a legtöbb kis-vagy közepes kutyák, macskák.Hangulatos, kényelmes viselet : a kutya pólók készülnek minőségi szövet, ami a puha, sima tapintású, könnyű, légáteresztő jól elnyeli a háziállatok, veríték, nyál, biztosítva számukra a hangulatos, kényelmes rajta tapasztalat.Menő minta design : ezek a kutya póló célja a különböző mintákat, beleértve a strand, a kamera, az álcázás, csík, lobogó, hasizom minta, stb. menő minták, élénk színek, hogy a háziállatok sármos, elegáns.Széles alkalmazások : ezek a lélegző kutya melegítőfelső alkalmas kisállatok viselni a mindennapi életben, függetlenül attól, beltéren vagy a szabadban, mint a séta, utazás, háziállat buli, születésnap, valamint számos egyéb tevékenységek, vagy használja az ing, mint a fotózás, kellékek, hogy jó képeket a háziállatok.

A termékről

Hasonló javaslatok