Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
EEKLSJ Divat a Nők Haja Madár Fészket Bővülő Zsurló Csatos Haj Klip Női Lófarok Karom Csapok Női Sapkák Haj Accessorie (Szín : G)

EEKLSJ Divat a Nők Haja Madár Fészket Bővülő Zsurló Csatos Haj Klip Női Lófarok Karom Csapok Női Sapkák Haj Accessorie (Szín : G)

HUF 10681.20
 

A boltban.
Összeg

Ez nagyon kényelmes, hogy a frizura.Kiváló hajcsat ruhát, hogy a buli, fesztivál, vagy a mindennapi életben.Tökéletes kiegészítő az ön számára.Stílus : Divat, szépség.Értékesítési Pontok : divatos, elegáns, innovatív, alkalmi, egyedi design, geometria. 100% vadonatúj, Magas Quality Gender : a Nők/girls Material : Műanyag/Resin Size : kb. 4cm*6cm Tensile állam : a belső átmérő kb. 7,5 cm-es, a külső átmérő kb. 14 cm.Szín : Mint a képen látható.A nyitott forma a madárfészek.Ez nagyon kényelmes, hogy a frizura.Kiváló hajcsat ruhát, hogy a buli, fesztivál, vagy a mindennapi életben.Tökéletes kiegészítő az ön számára.Stílus : Divat, szépség.Értékesítési Pontok : divatos, elegáns, innovatív, alkalmi, egyedi design, geometria.A csomag tartalmazza : 2x Haj Claws Please lehetővé teszi kis kézi mérés eltérés az adatok 1-2 cm hiba.Mivel a különbség a között, monitorok, fény, fényesség, Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

A termékről

Hasonló javaslatok