Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Ivishow 4+10DB Aranyos frizurával,Haj Kiegészítők Nők,Snap Haj Klipek ,Haj Kiegészítők Lányok,Karom Klipek A Sűrű Haj, A Haj Karom Klipek ,90-es évek Ruhát A Nők.

Ivishow 4+10DB Aranyos frizurával,Haj Kiegészítők Nők,Snap Haj Klipek ,Haj Kiegészítők Lányok,Karom Klipek A Sűrű Haj, A Haj Karom

HUF 1348.65
 

A boltban.
Összeg

【Családi Csomag】:Nagy ajándék választás!4 DB nagy karom klipek tökéletes, a hölgyek számára minden korosztály számára , arra Tervezték, hogy tartsa a sűrű haj, haj, az a hely, puha markolat, nem, jaj; 10 DB snap hajcsat beállítva a baba lányok, kisgyermekek, gyerekek, tizenévesek, tudnak várj hát, nem csúszik le, nem számít, hogy a kisgyermekek vékony haj, vagy vastag haját. 【Nagy Haj Karom Klipek】 : Hossza : 4.33 hüvelyk,Magasság : https : 1.96 hüvelyk,Vastagság : 1.77 inch,Súly : 0.059 lb/darab.Tökéletes, ha mosás arcod, reggel szépség rutin, így akár a főzés,Alkalmas a napi vagy a fürdő használata. 【Snap Haj Klipek】 : 10 DB aranyos frizurával tartalmaz, ananász, gomba, grapefruit, kiwi, szőlő alakú design.A fantasztikus különböző színek, valamint a futóhomok bling flitterekkel olyan gyönyörű, gyönyörű.Csajok szabadon válassza ki azt a stílust akarnak minden nap. 【Aranyos Haj Tartozékok】Kényelmes a mindennapi viselet,tudnak rendet a haj gyorsan,is lehet, feltéve, sok más gyönyörű frizurák a nők, asszonyok, lányok.A haj kiegészítők is lehet viselni , fél ajándék, családi buli, fotózás, nyaralás.Ez is egy jó nyaralás ajándék barátok, például Karácsonyi ajándék, szilveszter, születésnap, anyák Napja, stb. 【Szolgáltatás】A szolgáltatás tétele van : Szolgálja az ügyfelek teljes mértékben megoldani minden ügyfél igényeinek !Ha kérdései vannak a termék után-az értékesítés, valamint a termék információk, konzultáció, kérjük, kommunikálni, tárgyalni velem szerint a hivatalos elérhetőségek által kijelölt.

A termékről

Hasonló javaslatok