Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Self-Start Csukló Labdát, Dekompressziós Markolat Labdát, Képzés, Fitness Centrifugális Erő Labdát, a Kar Erejét Gyakorlat (Szín : Stílus 1)

Self-Start Csukló Labdát, Dekompressziós Markolat Labdát, Képzés, Fitness Centrifugális Erő Labdát, a Kar Erejét Gyakorlat (Szín :

HUF 12541.50
 

A boltban.
Összeg

✔Auto Start Funkció - könnyen indul, nem elemeket szükséges, indítsa el az ujjaival, majd minél gyorsabban forog, annál több energiát kapsz. ✔Az egység nem volt valami furcsa vibrálás rá.Is, amelyek a csúszásmentes rögzítő gyűrű nagyon szép, mint segít a gyro labdát nem lazul meg a kezét. ✔Forgó hosszú idő, egyszer csukló golyó forog ,így megy tovább, amíg a csuklóját megyek, amíg nem hagyja abba , nem kell aggódnia, hogy akkor hagyja abba, ha gyakorolja. ✔A gyorsabb spin a nehezebb, az izmok munkáját. ✔Lehet kapni egy kihívást jelentő, erősítő edzés ez a szorítás erőssége edző bármikor, bárhol, akár az ebédszünet.A magas minőségű felső labda úgy néz ki, nagyon divatos.Ez nem csak egy jó játék, de az is lehet használni az izmok bármikor, bárhol.Ez is egy jó bemelegítés edzés előtt a golf, kosárlabda, sziklamászás, valamint egyéb, a sport.✔Features1. Csukló labdát tartalmaz egy rendkívül praktikus automatikus indítás funkció.2. Kompakt, könnyű, hordozható, könnyen tárolható.3. Ez segít, hogy tökéletes a kézügyesség már elsajátította a nem-mainstream karját.4. Segít oldani a feszültséget anélkül, hogy elemet vagy áramforrás.✔Specification1.Név : giroszkóp ball2.Anyaga : fém, Szilícium-dioxid gel3.Tartalmaz : csukló erő labdát, csuklópánt, labda táska (Nem beleértve más dolog), 4.Felhasználás : gyakorlat csukló erő, pihenni dekompressziós, enyhíti a fáradtság✔Hogyan kell használni : 1. Nyomja a hüvelykujját mindkét kezét a nyíl irányába a központ a labdát, amíg az ellenállás nagy, a középső a labda nem vonhatók.2. Gyorsan engedje fel a lényege, hogy a labdát a hüvelykujj mindkét kezét, majd kapcsolja be a labdát, amelyet a hand3. Után olyan érzésem, hogy a gömb forog, hinta a labdát balról jobbra a kör-mint ahogy lassan forgassa el a csukló labdát, majd a sebesség növelhető a tehetetlenség✔Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság. ✔ Szolgáltatás : 1. Ha több kell, stílusok, kérjük, kattintson a más termékeket találja a kívánt stílust.2. Ha bármilyen kérdése előtt, vagy a vásárlás után kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A termékről

Hasonló javaslatok