Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Hasa Vízelvezető Gyömbér Olaj, LeanPlus+ Természetes Gyömbér Olaj, Hasad Le, Karcsúsító Masszázs Olaj, Gyomor, Anti Cellulit Masszázs Olaj, Természetes nyirokkeringés Gyömbér illóolaj (6DB)

Hasa Vízelvezető Gyömbér Olaj, LeanPlus+ Természetes Gyömbér Olaj, Hasad Le, Karcsúsító Masszázs Olaj, Gyomor, Anti Cellulit Masszázs

HUF 1213.65
 

A boltban.
Összeg

1. Hasa Vízelvezető Gyömbér Olaj : Alkalmazni, masszázs, kert, hogy elősegítik a zsírégetést, segítek fogyókúra, valamint szobrászat, alakításában a tökéletes görbe.Segítség elősegíti az anyagcserét, gyorsítja a zsírégetést, formáját a gyönyörű test görbe. 2. A LEGJOBB MASSZÁZS OLAJ A NŐK : a Gyömbér illóolaj, a Legjobb, Tudom, Enyhíti az Izom Fájdalom, Feszültség, Megszünteti a Gáz, Csökkenti a Duzzanatot, Nyugi Görcs, Fokozza az Emésztőrendszer Egészségét, elősegíti a Vérkeringést Stb.Nyirokkeringés Gyömbér Olaj Meleg, Energetizáló Olaj, Népszerű, Mint a Megkönnyebbülés Bármilyen Emésztési Ideges, Hányinger, Hasmenés, Gáz. 3. KARCSÚSÍTÓ HAS GYÖMBÉR OLAJ : Ez biztosítja a gyors zsírégető hatású, segít elpusztítani a narancsbőr sejtek 10-szer hatékonyabb, mint alkalmazása a bőr.Származó természetes gyömbér gyökér, ez a gyömbéres olaj juttatások növelésével a vérkeringést, növeli a kamatláb, amely a hulladék eltávolítása a szervezetből. 4. Nyirokkeringés : Gyömbér Masszázs Olaj Kiváló Tiszta Természetes Kezelés, a Vérkeringést, a Gyömbér illóolaj, egy Nagy Természetes Megoldás a nyirokkeringés, Ödéma, seprűvénák, valamint a Visszér.Mély Relaxációs, Csökkenti a Fáradtság, a Stressz oldására. 5. Széles körben Alkalmazás : Használt hidratáló, szigorítás, bőrápolás, masszázs lavipeditum, Gua Sha kezelés, GYÓGYFÜRDŐ, fürdő, masszázs, stb.Ez csak külső használatra, ajánlott, hogy használja folyamatosan, több mint 3 hónap.FEACTURES : A Természetes Gyömbér illóolaj Nem provokatív Tulajdonságai, Masszázs Olaj Izom Fájdalom Segít Eloszlatni a Hideg, Nedvesség, illetve Csökkenti a Zsírszövetben & zsírsejtek.Ginger Masszázs illóolaj SPA Test Bőrfeszesítő.Kozmetikai hatása : Hidratáló, hidratáló, feszesítő, enyhíti a stresszt, javítja arcszínt, érdekel a bőr.Széles Felhasználás : lábfürdő, masszázs, fürdő, aroma, gyógyfürdő , Gua Sha , aromaterápia.Ellátás : lábak, a csípő, a nyak, test, stb.Műszaki adatok : Anyag : Gyömbér kivonat Tartalma : 10ml Állapot : Folyadék Csomag Tartalmazza : 2/6 Db Hasa Vízelvezető Gyömbér Olaj.

A termékről

Hasonló javaslatok