Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
BornBeauty 5D Köröm Matricák Női Fehér Dombornyomott Sztereoszkopikus Csillag, Hold, Levél, Virág, Pillangó Felhő Csipke Design Köröm Matricák DIY Manikűr Dekoráció 6 Lap (6in1/2)

BornBeauty 5D Köröm Matricák Női Fehér Dombornyomott Sztereoszkopikus Csillag, Hold, Levél, Virág, Pillangó Felhő Csipke Design Köröm

HUF 1078.65
 

A boltban.
Összeg

1. Lesz 6 lap 5 D gradiens megkönnyebbülés fehér öntapadó köröm matricák, az ív mérete 5,5 x 3,5 cm kb. 2. Ezek az imádnivaló vésett köröm matricák térhatású, valamint öntapadó, lehet alkalmazni, hogy kibír a természetes körmök, hamis köröm, köröm, műköröm. 3. Ezek 5d köröm matricák készült biztonságos, környezetbarát anyagok használata biztonságos, könnyen tisztítható.Ezek elsősorban a célja, mint a fehér mintákat, beleértve a virágok, a felhők, holdak, meteorok, csillagok, villám, csipke, Balett lány, levél minták, más szokások, más a stílus, más a varázsa. 4. Ezek öntapadó 5d virágok köröm matricák lehet alkalmazni nail art iskola, üzletek, vagy személyes használatra ideális eszközök díszítésére a körmök is alkalmazni díszíti a telefon kiterjed, üdvözlőlapok, test, képkeret, album stb. 5. Az 5 D dombornyomott köröm matricák könnyen alkalmazható, csak használjon csipeszt, hogy vegye fel, majd tegye közvetlenül az ujjaival.majd alkalmazni top coat a legjobb eredményt.Élvezheti a DIY nail art design barátok.Leírás Szín : fehér-Csomag Méret : 5,5 x 3,5 hüvelyk kb.Mennyiség : 8 db 5d dombornyomott köröm matricák design egy megadott minta : virág, hópehely, felhők, holdak, meteorok, csillagok, villám, csipke, Balett lány, levél cseresznyevirág, hattyú, angyal.Ajánlás : annak érdekében, hogy a köröm matricák' láthatóság, kérjük, alkalmazza a körömlakk először is, akkor marad a köröm matricák, végül tömítés top kabát.Ez lehet, hogy a köröm több tartós, gyönyörű.Használat 1. Lépés. Festeni a körömlakk a kedvenc színe, amíg száraz nem lesz. 2. Takarítsd fel a köröm felszínén. 3. Használjon csipeszt, hogy húzza le a mintát óvatosan a bázis papír. 4. Bot a matricák a köröm, majd nyomja meg a matricák néhány másodpercig(köröm, az eszközök jobb lesz). 5. Erősítse meg a matricák jól megragadt majd fedezi a köröm matricák top kabát. 6. Várjon, amíg a lengyel szárított, akkor élvezheti a varázsa a köröm, díszek. Ha bármilyen kérdése van a vásárlás, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.válaszolunk, amint lehetséges, de a legjobb, hogy megoldja a problémám.

A termékről

Hasonló javaslatok