Naprendszer Fali Matrica Művészeti Összetört 3D Grafikus világűrben Bolygó Fali Matrica Falfestmény, Poszter, Gyerek Szoba Gyerekszoba Dekoráció Ajándék UP314 (36W x 24H hüvelyk)

Naprendszer Fali Matrica Művészeti Összetört 3D Grafikus világűrben Bolygó Fali Matrica Falfestmény, Poszter, Gyerek Szoba Gyerekszoba

HUF 4718.25
 

A boltban.
Összeg

Készült magas minőségű, matt vinyl & Környezetbarát festékek.Több méretben kapható - A kivitel a kép illusztráció célra csak, kérem, tekintse meg a tényleges méret eltérések.Könnyen Alkalmazható - Érvényes bármilyen sima felületre.Könnyű eltávolítani, majd anélkül, hogy elhagyná a sérülés vagy maradékanyag a felszínre.Az USA-ban készült. ★ Az öntapadó matricák egy egyszerű, megfizethető módja annak, hogy díszítse minden szobában.Hozzáadhat egy különleges kapcsolatot bármilyen sima felületre, például a falak, ajtók, ablakok, drag, ágy, képkeretek, tükrök, stb. ★ Matricák teljesen eltávolítható, nem hagy hátra ragadós maradék, vagy a kárt a festék alatt.A különleges ragasztó lehetővé teszi, hogy távolítsa el a matrica nem probléma, szóval ne aggódj, nem károsítja a falak! ★ Ez a kiváló minőségű matt vinil teszi a matricák néz ki, mintha kézzel festett a falra! ✔ Kérjük, vegye figyelembe : ① Egy újonnan festett felület nem ajánlott használni, fali matrica, amíg teljes száraz után 4-6 hét. ② A képet A kép illusztráció célra csak, kérem, tekintse meg a tényleges méret eltérések. ③ A tényleges színe változhat kissé miatt egyes monitor beállítása.

A termékről

Hasonló javaslatok