Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Vieli Arte Fekete Felhők Fal Vinyl Matrica Dekor Gyerekszobába. Ragasztó Felhő Matrica Gyerekeknek. Baba Északi nubes Hálószoba Dekoráció. (Fekete)

Vieli Arte Fekete Felhők Fal Vinyl Matrica Dekor Gyerekszobába. Ragasztó Felhő Matrica Gyerekeknek. Baba Északi nubes Hálószoba Dekoráció.

HUF 1066.50
 

A boltban.
Összeg

Tartalmazza a 4 darab fali matricák; Ív Mérete : 13" x 12" (33x30 cm).Minden készlet 47 felhők.Négy különböző felhők.A méret referencia lásd a termék fotók.KÖNNYŰ BOT.Minden családtagnak is tartsa őket!.BIZTONSÁGOS, A FALAK & KÖNNYEN ELTÁVOLÍTHATÓ.Készült cserélhető öntapadó pvc anyag.Tartós, Nedvesség Ellenállás.Csillogásmentes, MATT KIVITELBEN, hogy ad, a magas minőségű megjelenés.A Bohém Kialakítás vinyl fali matricák szeretettel készült, hogy átalakítsa a szobát az egyetlen, amit mindig is álmodott.A haza ezek a készletek a törzsi témájú matricák, beleértve a sátrak, aranyos állatok, hegyek, háromszög, a bálnák, a csillagok, a felhők, a szívek, többek között.Ezek a legegyszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb módja annak, hogy díszítse minden szobában, vagy sík felületre.Kibír a matricák bármilyen sima felületre, beleértve a falak, ajtók, ablakok, bútorok, sőt, az autók!Csak győződjön meg róla, hogy a felszín sima, nem teljesen tiszták, mielőtt alkalmazása a matrica.Nem érvényes matricák, hogy befejezetlen fa, szőnyegek vagy egyéb textíliák, mint a szálak teheti a ragasztó hatástalan.A matricák össze könnyen.Akkor sem alkotnak egy minta át a falon, vagy csak használd a fantáziádat, hogy saját tervek szabadon.Hogyan kell Alkalmazni : Távolítsa el figyelmesen az első fali matrica a lap, hozza azt a falat, majd lassan sima a matrica fentről lefelé, miközben lenyomva határozottan.Ha kell, hogy helyezze át a matrica, egyszerűen csak húzza el a faltól, majd újra alkalmazni.Élvezze a matricák az elkövetkező években.

A termékről

Hasonló javaslatok