Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Halászati Baba Havi Milestone Takaró, Ment Halászat, kisfiam Növekedési Diagram Mérföldkő Fotó Takaró, egy Halászhajó Újszülött, magában Foglalja a Marker (50x40)

Halászati Baba Havi Milestone Takaró, Ment Halászat, kisfiam Növekedési Diagram Mérföldkő Fotó Takaró, egy Halászhajó Újszülött, magában

HUF 3103.65
 

A boltban.
Összeg

❤ NEKED IS. – 1db halászati havi milestone takaró (50" X 40") + 1db mérföldkövet jelző. ❤ ELFOG A CSECSEMŐ NÖVEKEDÉS – Baba mindig nő egy szempillantás alatt!Kell neked ez a takaró nyomon követni a magasság növekedése, valamint a változások.Ez a gyönyörű Baba Mérföldkő Takaró lesz a fotózás háttér kellék a legcukibb képei a baba első évben mérföldkövek.Ez a takaró tökéletes emlék, valamint ajándék a babának egy anya lenni. ❤ NAGY MÉRET & KÖNNYEN tisztítható – E havi milestone takarót a fiú vagy a lány NAGY (50" X 40").Átlagos újszülött körülbelül 20", átlagosan 1 éves körül 30", javasoljuk, hogy válassza ki nagy méret 50"x 40", vagy 60" x 40".A Gép Mossuk Hideg, Szárítható.Soha nem fakul mosás után.Ne használjon fehérítőt vagy lágyítók.Nem vasalható. ❤ SZERVES POLÁR EXTRA PUHA Takarók nyomtatott kiváló minőségű tintát, amely nem halványul, vagy héja.Ez NEM hímzéssel vagy vinil.A tervek nyomtatott az egyik oldalára (vissza fehér).Kérjük, vegye figyelembe : Minden méretben van eltérés +/- 1" a hő miatt okoz csökken, ha megnyomják. ❤ 100% VEVŐI ELÉGEDETTSÉG – Gyors logisztika, valamint 100% - os visszatérítés a szolgáltatás.Bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi érték, minden vásárló vásárlási élmény.RÉSZLETEK : - Design : Nyomtatott az egyik oldalára (vissza fehér), soha nem halványul mosás után. - Ellátás : a Gép mossuk hideg, szárítható.Soha nem fakul mosás után.Ne használjon fehérítőt vagy lágyítók.Nem vasalható. - Anyaga : Puha Polár.Takarók nyomtatott kiváló minőségű tintát, amely nem halványul, vagy héja.Ez NEM hímzéssel vagy vinil. - Körülbelül méret : Ez a havi milestone takarót a fiú vagy a lány NAGY (50" X 40").Átlagos újszülött körülbelül 20", átlagosan 1 éves körül 30", javasoljuk, hogy válassza ki nagy méret 50"x 40", vagy 60" x 40". - Minden méretben van eltérés +/- 1" a hő miatt okoz csökken, ha megnyomják.

A termékről

Hasonló javaslatok