Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Corodo Bársony Fogasok Klipek 20 Csomag, Szürke Nadrág Fogasok Bársony Klipek, Erős ilyesmikkel Tökéletes a Vékony Bársony Akasztók (Szürke)

Corodo Bársony Fogasok Klipek 20 Csomag, Szürke Nadrág Fogasok Bársony Klipek, Erős ilyesmikkel Tökéletes a Vékony Bársony Akasztók

HUF 1753.65
 

A boltban.
Összeg

【CSOMAG】Kérjük, csúsztassa a képet, hogy lássuk, hogyan pack bársony klipek.Kérjük, szíveskedjen megjegyezte, hogy csak a felelős a bársony klip, ami által értékesített Corodo. 【MÉRÉSI】 A szürke bársony fogas klipek mérete 2.75"x0 .86"x0.86", 20db szürke fogas klipek könnyen illeszkedik bársony fogasok bármilyen színű. 【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】 A Corodo bársony fogasok klip készült PP anyaggal borított bársony anyag.A biztonságos nem-csúszásmentes fogak markolat rá ruha nélkül elhagyja mély bevágások még a finom szövet. 【TÖKÉLETES BÁRSONY KLIPEK a FOGASOK】annak érdekében, hogy megvédje a bársony, a klip pedig a fogas, kérlek, ne mozgassa a klipek a fogason körül, hogy túl sok, vagy a klipek le fogasok, majd tegye vissza őket gyakran.Ezért kérjük, fix csatolja a bársony klipek, hogy a pelyhesítő rack hogy jobban védje a klip bársony. 【TÖBB HASZNÁLJA】 lógsz, szoknya, nadrág ezek a klipek a fogasok. (Megjegyezte, nem elég hosszú, hogy megragad közepes súly ruhákat, így tökéletes a lógó gyerek ruha, nyakkendő, sál, valamint kendő).A fogas klipek van sima élek, nem fém alkatrészek beleakadhat, szakadás, vagy a kárt a ruhát. 【NAGY A SZEKRÉNYBEN】Corodo bársony klipek a fogasok egy sokoldalú, praktikus kiegészítője a szekrényben!A piszkafa klipek csatolja erősen rá bármilyen vékony akasztó, hogy önnek extra ruha tároló, amely képes alkalmazkodni bármilyen ruhadarab.

A termékről

Hasonló javaslatok