Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Cffdoi Műanyag szappantartó Tartó - Falra Szerelhető Szappan Esetben Doboz, Zuhanyzós Fürdőszoba, Kád, Mosogató, Erős, Nem Nyom Ragasztó Nincs Fúrás (Szín : Szürke)

Cffdoi Műanyag szappantartó Tartó - Falra Szerelhető Szappan Esetben Doboz, Zuhanyzós Fürdőszoba, Kád, Mosogató, Erős, Nem Nyom Ragasztó

HUF 12555.00
 

A boltban.
Összeg

*SZAPPAN MAT : A szivacs, szappan mat, hogy bemegy a szappan tartó elnyeli a felesleges vizet, megakadályozza, hogy a szappan attól, hogy puha vagy ropogós.Megakadályozza, hogy a szappan száraz, nem engedi, hogy a baktériumok nő rajta, ezért így tartósabb szappan. ■Erős Ragasztó Kárt Ingyenes - Nincs fúrás,Ragasztó ajánlat erős tapadás, csak húzza le a fedelet, nem sérült fal, könnyen telepíthető. ■Egyedi-Két réteg design-műanyag szappantartó üreges hiányosságok hagyja, víz, csatorna aljára,így biztosítva, hogy a szappan nem lesz ragacsos, majd pépes,ezáltal növelve az élettartamot, a szappan. ■ Különböző Alkalmakkor - Tartja a napi fürdőszoba termékek, tiszta, rendezett.Ideális tárhelyet a fürdőszoba, wc, wc, konyha. ■Magas minőségű Anyagok - szappan birtokosai készült magas minőségű műanyag, ami nem olyan törékeny, mint a szokásos műanyag szappan birtokosai.Anyag : PPColor : fehér, keki, gray Product Neve : Átlátszó flip szappan doboz.

A termékről

Hasonló javaslatok