Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Hordozható Nyak Rajongó, Személyes Mini Ventilátor Hordozható kihangosító USB Újratölthető 2000mAh Akkumulátor 3 Sebesség Bladeless Kis Rajongók Alkalmas Irodai Szabadtéri Utazás (Zöld)

Hordozható Nyak Rajongó, Személyes Mini Ventilátor Hordozható kihangosító USB Újratölthető 2000mAh Akkumulátor 3 Sebesség Bladeless

HUF 1798.00
HUF 3373.65
 

A boltban.
Összeg

【 Hordozható kihangosító Nyak Rajongó 】Ez a Személyes mini ventilátor a neckband design, így nem kell tartani a kezét.Nagyon alkalmas a személyes hűtés tevékenységek, helyek, klíma nélkül.például a kemping, utazás, túrázás, majd nézni, sport játékok, stb. 【 Körül Szél 】A nyak ventilátor fogad egy egyedülálló 360 fokos surround design levegő kilépő alak 30 szél üzletekben, szorozni, szélenergia, valamint az állítható 3 sebességű szél gyorsan lehűti a 3s. 【 6.5 Óra munkaidő 】Ez Újratölthető USB ventilátor beépített 2000m Ah Akkumulátor.Teljes mértékben felelős a 3 Óra.Nyújtó 4.5 6.5 munkaidő függően különböző sebességgel. 3 a szél sebessége beállítható lesz, hogy megfeleljen minden szüksége van rád. 【 Hajlítható, Rugalmas 】A középső rész a nyak, ventilátor készült rugalmas Szilikon anyag,több bőr-barát, megakadályozza a csúszó hatékonyan, valamint beállíthatja, hogy a szög, a fog. 【 Alacsony Zajszint aggódj haj, hogy elkapta a ventilátor lapátok.Felszerelt USB akkumulátor 2000 m Ah akkumulátor.Feltéve, 3 szélsebesség munkaidő : gyenge szél(6.5 H) > természetes szél(5.5 H) > erős szél(4.5 H).Kényelmes, állítható szilikon anyag, nem árt a bőrnek.Köszönöm, hogy a Bladeless Fan design nem kell aggódnia, hogy egy haja, csavarás.Biztonságosan használható a gyermekek, az idősek.A zaj ≤31db, amikor ez a kis ventilátor dolgozik.A középső rész a nyak, ventilátor készült rugalmas Szilikon anyag,több bőr-barát.Megakadályozza a csúszó hatékonyan, valamint beállíthatja, hogy a szög, a fog.

A termékről

Hasonló javaslatok