Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Távoli Bluetooth & Oldal Turner Control segítségével Lapozzunk Videók Tiktok Irányítani, hogy a Play/Pause gombot A Video - Ez a Munka a Legtöbb Mobilt/Tabletta (Fehér)

Távoli Bluetooth & Oldal Turner Control segítségével Lapozzunk Videók Tiktok Irányítani, hogy a Play/Pause gombot A Video - Ez a Munka

HUF 1335.15
 

A boltban.
Összeg

【Lapozás az e Book Alkalmazások】NEM kell, hogy húzza az ujját csúsztassa/turn oldal, Ha az olvasás e Book app.Ez a vezeték nélküli oldal turner lehet használni, hogy a legtöbb e Book Alkalmazások, mint például a Kinld app, Aldiko Book Reader, AIReader, Foxit PDF Reader stb. 【Tik Tok Távoli】NEM kell, hogy használja az ujját csúsztassa videók a Tik Tok.Ez a bluetooth távirányító is lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék, hogy a play/pause gombot a videót a Tik Tok app. 【Kamera Exponáló Távoli】használhatja, hogy ellenőrizzék a "Kamera alkalmazás" a fényképezés, valamint a videókat.A tényleges távolság lehet, amennyire csak 30ft. 【Egyéb Funkciók】Univerzális Távirányító lehet a Play/Pause gombot a zene vagy videó, a legtöbb Média/Szociális Platfrom, mint például a Youtube, Facebook, stb.Azt is szabályozhatja, hogy lapozzunk az Előadás Slide-on, a kapcsolódó Alkalmazásokat, mint például a MS Power Point, Google Diák, PDF, ACD Lásd stb. 【Könnyen hordozható】Ez a kis, maradhat a zsebben, vagy csatolja kulcstartó.Termék paraméterek : Anyaga : ABS, Bluetooth : 4.0 Termék akkumulátor : gomb elem CR2032 Termék méret : 48mm x 3 mm×11mm Tömeg : 18g Termék szín : fekete; fehér; piros; zöld Csomagolás : 1×Bluetooth Távoli Kioldó, 1 X Elem, 1 db akasztó, 1×Utasítás A fő funkciója : 1 : lapozni szereti a Tik Tok videók, pedig alapvetően működik, anélkül, hogy kezét, amikor böngészés a videók. 2 : A mobil telefon kamera vezérelhető ez a távirányító. 3 : akkor használja ezt a távirányító gyors előretekerés vagy visszatekerés egy-kulcs néma minden videót nézni, szoftver, mint például a youtube. 4 : E-könyv, szoftver alkalmazások, weboldalak, hogy forduljon balra, majd jobb oldalt lehet be a távirányító segítségével távolról. 5 : Néhány klasszikus játékok, mint a parkour játékok játék, hogy csak akkor kell csúsztassa fel-le, jobbra-balra, lehet működtetni ezt a távirányító anélkül, hogy jelentős késedelem. 6 : Csak kell kapcsolni a Bluetooth-t, nem kell beállítani, nem szimulátor, teljesen bolond-mint művelet, i Phone, i Pad, Android telefonok használja ezt a távirányító általában.

A termékről

Hasonló javaslatok