Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Torta Állvány/Muffin Állvány Kreatív Esküvői Torta Állvány, Kovácsoltvas Multifunkcionális Kerékpár Ünnepség Születésnapi többrétegű Desszertet is, Háló Tálca Kijelző Állni Kijelző Desszert Állni (Szín : Arany)

Torta Állvány/Muffin Állvány Kreatív Esküvői Torta Állvány, Kovácsoltvas Multifunkcionális Kerékpár Ünnepség Születésnapi többrétegű

HUF 56825.55
 

A boltban.
Összeg

1. Több helyszínen, valamint többcélú helymegosztás, könnyen kezelhető, stílusos személyiség.Alkalmas otthoni használatra, meg is lehet tenni a kirakatba, virágok, torta, a dekoráció, stb. nála a szép dolgokat, csupa romantika. 2. Anyaga : Vas anyag, egyszerű, tartós, vastag, vastag, nem könnyen deformálódik, valamint ellenáll ismételt felhasználása. 3. Méretei : 90 CM×70 CM×33 CM/35.4 az x 27.5 a×13.0-ben. 4. Többrétegű lépett design, háló tálca, több támogatást pont bázis.Lehet helyezni a különböző jelenetek. 5. Alkalmas a különböző események vagy bulik, például a születésnapi bulik, ballagási ünnepségek, esküvők, Karácsonyi, Hálaadás vagy otthoni dekoráció.Termék neve : torta állvány, desszert stand Product anyaga : kovácsolt iron Quickly : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kézzel intézkedés a méret, lehet, hogy van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm you3. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.4. Mert a fény más, mint a forgatás szögét, vagy a fény alatt, a monitor, lehet, hogy a kis kromatikus aberráció, kérlek, értsd meg.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi lesz megoldani ezeket a problémákat a lehető leghamarabb.Ez a torta állvány képes megjeleníteni a gondosan készített desszertek, sütemények, pedig az is egy szép dekoráció az asztalon.

A termékről

Hasonló javaslatok