Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
60W Villám Töltés Multi-Function adatkábel Tároló Doboz - USB-C/USB-A/Micro-USB/Gyors Töltő Kábel Készlet - Telefon tulajdonosa Okos Adapter Kártya Tároló Doboz (Fehér)

60W Villám Töltés Multi-Function adatkábel Tároló Doboz - USB-C/USB-A/Micro-USB/Gyors Töltő Kábel Készlet - Telefon tulajdonosa Okos

HUF 3778.65
 

A boltban.
Összeg

25 cm Package Tartalmazza : 1 x Villám Töltés Multi-funkcionális adatkábel Tároló Box Limited Raktáron - árulunk el nagyon gyorsan.Visszatér : Gyors visszatérítés, 100% - os Pénz visszafizetési Garancia.Ez 4 különböző portok : Android,USB, mind a Type-C Típusú kábel, amely képes kielégíteni a több szüksége van.Alkalmas jelenetek, például autóban, otthon, munka, kávézó, terasz, stb. ez a tétel!Szín : Kék / White Size : Átmérő : 3. (Nem beleértve a SIM-kártya).5 x 10 mm-es méret, könnyen hordozható a zsebben, táska, hátizsák, stb. 【Hordozható Telefon tulajdonosa】- Beépített telefon tartó, összecsukható, kényelmes videózás, videó hívások, ingyenes a kezed!. 【Praktikus Tároló Doboz】- Praktikus tároló dobozok különböző felületek, SIM kártyák, valamint az adatok kábelek.Leírás : Multifunkciós : Include cserélhető töltés, adatátvitel a kábeleket.3% ügyfelek vettem volna több, mint 1.Praktikus tároló dobozok különböző felületek, SIM kártyák, valamint az adatok kábelek.Tedd meg a start utazás. 【Ügyes & Mini】- 82.Worldwide Express Shipping24/7 Ügyfelek Szolgáltató Támogatja Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás biztosított.【Villám Töltés】- Mini tároló doboz, digitális eszközök - gyors töltés a mobiltelefonok, táblagépek, laptop, valamint egyéb eszközök gyors töltés adapterrel.Szállítás Világszerte 7-15 munkanap.Ez is jön-val egy gyűszű, 3 kártya slot, akkor tárolja a kártyát, miután ki, hogy ne essen ki a SIM-kártyát.Ez 4 különböző portok : Android,USB, Típus-C & A Típusú kábel, amely képes kielégíteni a több szüksége van.A belső réz drót nagyobb, vastagabb, mint a hagyományos kábelek, amely segít növelni a sebességet a töltés, adatátvitel.6% - a Vásárlók Ajánlja Ezt a Terméket. 【Multi-funkcionális】- Tartalmazza cserélhető töltés, adatátvitel a kábeleket.Ez is jön-val egy gyűszű, 3 kártya slot, akkor tárolja a kártyát, miután ki, hogy ne essen ki a SIM-kártyát!Ez is egy Hordozható Telefon Jogosultja : A beépített telefon tulajdonosa összehajtható & kényelmes, videózás, videó hívások, szabad a kezét!A visszavásárlási arány eléri a 95% - os!Pedig 96.

A termékről

Hasonló javaslatok