Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Prettyia Kandalló Ventilátor Motor, Fém Motor, Generátor Darab, Javítás, Alkatrészek, Elektromos áramfejlesztő Motor Tartozékok Készlet, Elektromos Gépek

Prettyia Kandalló Ventilátor Motor, Fém Motor, Generátor Darab, Javítás, Alkatrészek, Elektromos áramfejlesztő Motor Tartozékok Készlet,

HUF 11799.00
 

A boltban.
Összeg

Kiváló minőségű fém, környezetbarát, stabil, erős, tartós.Fontos részei a kandalló ventilátor, könnyű telepíteni, majd távolítsa el, közvetlenül cserélje ki a régi vagy törött.A jó teljesítmény, kényelmes, praktikus, alkalmas otthoni, illetve professzionális használatra.Amikor a kandalló ventilátor nem forgatás, csak akkor cserélje ki ez a tartozék a normális működés visszaállításához.A core tartozék, a kandalló ventilátor.Ezek a kiegészítők erős alkalmazkodóképesség, használatra alkalmas, mint egy tartalék tartozék.Könnyű, kis méretű, könnyű tárolni, illetve szállítani.Leírás : - kiváló minőségű fém, környezetbarát, stabil, erős, tartós. - Az alapvető tartozék, a kandalló ventilátor.Ezek a kiegészítők erős alkalmazkodóképesség, használatra alkalmas, mint egy tartalék tartozék. - Fontos részeket a kandalló ventilátor, könnyű telepíteni, majd távolítsa el, közvetlenül cserélje ki a régi vagy törött. - Jó teljesítmény, kényelmes, praktikus, alkalmas otthoni, illetve professzionális használatra.Amikor a kandalló ventilátor nem forgatás, csak akkor cserélje ki ez a tartozék a normális működés visszaállításához. - Könnyű, kis méretű, könnyű tárolni, illetve szállítani.Tulajdonságok : - Anyaga : Metal Size Ábra : Méret : 22x81mm/0.9x3.2inch Package Tartalma : 1 Darab Motor2 Darab energiatermelés Film3 Db Csavarhúzó : 1. Kérem, engedje meg, kissé hiba miatt kézi mérés.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!3. Szeretném, ha egy szép on-line vásárlás!Nagyra értékeljük, hogy a választott a bolt.Kérjük, nézze meg a részleteket a termékek leírásában előtt figyelmesen a vásárlás.Köszönöm!.

A termékről

- Material:
Metal
Size Chart:
Size:
22x81mm/0.9x3.2inch
Package Includes:
1 Piece Motor :
2 Pieces Power Generation Film :
3 Pieces Screwdrivers :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We greatly appreciate you for choosing our shop. Please check the details of our products in the description carefully before your purchase. Thanks! :

Hasonló javaslatok