Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
5D Gyémánt Festmény Készletek a Felnőttek, Gyerekek,Kezdők Kerek Színes Festmény Gyémánt, Kit,Kristály, Strassz keresztszemes Hímzés Készlet,Goku DIY Gyémánt Kézműves.(12X16inch)

5D Gyémánt Festmény Készletek a Felnőttek, Gyerekek,Kezdők Kerek Színes Festmény Gyémánt, Kit,Kristály, Strassz keresztszemes Hímzés

HUF 2698.65
 

A boltban.
Összeg

Összehasonlítva a hagyományos kereszt hímzés, DIY gyémánt a művészet sokkal könnyebb, szebb. Ne hajtsa be a vásznat, hogy elkerüljék a gyűrődés. Ne nyissa ki az összes átlátszó papír a vásznon egy időben.Ez a vászon anyag nem termel gyűrődések, a szám, a szimbólumok is tiszta, könnyű megkülönböztetni, amely hatékonyan csökkenti a szem fáradását.A super viszkóz a vásznon megy keresztül, rendszeres minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy környezetbarát, nem mérgező, de ez is teszi a drágaköveket erősebb. Bot a gyémántok, hogy a megfelelő vászon. A gyémántokat a tálcába, majd rázza őket óvatosan.Csillogó gyémánt festmények, csendes idő!Lesz, hogy a saját fényes gyémánt festmény, élvezi a folyamat a festmény.Hogyan kezdjük el a diy gyémánt cross stitch?Tipp : Utasítások, illetve színes lapok nyomtatott körül a vászon. A termék nem tartalmaz keret.Ez egy kézzel készített gyémánt hímzés, hogy könnyen által kitöltött felnőttek, kezdők, gyerekek. Olvassa el a kézikönyvet, valamint a színskála a vásznon, megtalálni a megfelelő gyémánt táska szerint a számok vagy betűk. Alkalmazza a megfelelő mennyiségű vörös ragasztó clay, hogy a toll pont, akkor használja a tollat pont adszorbeálódik gyémánt. [High-definition környezetvédelmi vászon] A gyémánt festmények használható nagy felbontású nyomtatott vászon.Cyrine remélem, hogy a gyémánt festmény művészet képes kielégíteni minden vásárlók, hogy élvezze a vásárlás.Ha bármilyen elégedetlenség vagy kérdése van, az a folyamat, amelynek során a gyémánt festmény kit, kérjük, kommunikálni ügyfélszolgálati időben, mi segítünk megoldani a problémát, vagy küldje vissza a terméket, amíg nem teljesülnek.Alkalmasak bármilyen jelenetet, majd a legjobb választás az ajándékozás. [Ütközés között, hagyomány, modernitás] eltér a nehézkes termelés a hagyományos cross stitch, a 5 D gyémánt festmény kit egy újonnan frissített jobban, hogy a kézzel készített kristály gyémánt hímzéssel. Ha hirtelen hagyja abba a gyémánt festmény, takarja el az átlátszó papír a kép, hogy megakadályozzák, hogy a ragasztó a elveszti a tapadását.DIY gyémánt a művészet a legnépszerűbb dekorációk, öld meg az unalmas időt, gazdagítja az életet. [Népszerű Ékszerek, Ajándékok] 5 D gyémánt festmények a legnépszerűbb DIY crystal díszítő kézművesség az elmúlt években.

A termékről

Hasonló javaslatok