Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
A dal Rádió Szórólap Háromkerekű babakocsi Baba Kerékpár, Gyerek Játékok, Kerékpározás Kerékpár Alkalmas 1-3-6 Éves Férfi, mind a Női Babák (Szín : Kék)

A dal Rádió Szórólap Háromkerekű babakocsi Baba Kerékpár, Gyerek Játékok, Kerékpározás Kerékpár Alkalmas 1-3-6 Éves Férfi, mind a Női

HUF 12042.00
 

A boltban.
Összeg

♥ [Első / hátsó beállítása az ülés] : Két kiigazításokat az ülés, alkalmazkodni a különböző növekedési szakaszában a baba. ♥ [Csúszásmentes fogantyúk] : A gumi, csúszásmentes fogantyú teszi a baba kényelmesebb fogást biztosít. ♥ [Csúszásmentes pedálok] : csúszásmentes pedálok, védi a baba az utazás. ♥ [Háromszög alakú szerkezet] : A biztonsági háromszög szerkezet erős stabilitást, határozottság, valamint a tartósság.Védi a kisbabát az eső miatt a deformáció, a tartalék kerék alatt az autó tanulási szakaszban. ♥ [Komfort ülés] : U-alakú kialakítás, kényelmes szállítására, valamint baba test szerkezetét, jól szellőző, kényelmes. ● mert a kerékpár nagyon biztonságos, könnyen hordozható, raktározás, annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságos a baba, már elintéztem, hogy ne essen csúszásmentes pedál, valamint a hátsó ülésen.Gondoskodni tud a baba bárhol, bármikor.Termék Neve : Gyermekek Tricycle Age : 1-3-6 years Material : szén-steel Product súly : 7 kg Color : rózsaszín, blue Size : 57 X71 X48 CMProduct jellemzők : könnyű súly, rezgéscsillapító, kopásállóság.Megjegyzés : 1. gyártó ajánlásait az 1-6 éves, javasoljuk, hogy válassza ki a magasság a baba.2. ruházat, védőruházat, nem kell használni a tömegközlekedést.3. Kérjük, használja közvetlen felügyelete alatt egy felnőtt.4. Ha a gyerekek túl fiatal, vagy kiegyensúlyozatlan, amíg nincs egy jó irányítást a tricikli, a szülők nagyobb figyelmet kell fordítani a gyermekek.5. Amikor végre kézi mérések, mert a termék hibák szerepelnek, tricikli, csak egy kis színt.Ezt a terméket 1-3 Cm.Kérjük, a különböző kijelző, amely sho.

A termékről

Hasonló javaslatok